Koç Burcunun Günlük Burç Yorumu - 19 Mart 2024 Salı

Koç Burcunun Günlük Burç Yorumu - 19 Mart 2024 Salı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

Koç Burcunun Haftalık Burç Yorumu

Merkür'ün etkisiyle bu hafta işler beklediğinizden çok daha hızlı gelişebilir ancak aynı anda bazı gerginliklerle de karşılaşabilirsiniz. Uzunca bir süredir ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Ancak kendinizi maddi konulara kaptırırsanız, sevgilinizle geçirebileceğiniz romantik dakikaları kaçırabilirsiniz.

Koç Burcunun Aylık Burç Yorumu

Temmuz ayında kendinize daha az sayıda hedef koymalısınız. Bu şekilde hem daha başarılı hissedebilir hem de kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Venüs'ün manyetik gücü burcunuza taşındığında, hırsla kovaladığınız hedeflerinize ulaşmak ve kendinize zaman ayırmak arasında seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. 3 Haziran tarihinde 10. kariyer Evinizde ortaya çıkacak olan Oğlak Dolunay'ı Plüton'a rast geldiğinde kariyer hırsınız çok artacak. 4 Haziran'da Merkür'ün Venüs ve Uranüs ile gireceği konum nedeniyle kişiliğiniz başkalarına çok sevimli ve çekici görünecek. özellikle 3 Haziran tarihinde sıkıntı ve stresinizi sevdiklerinize yansıtmamalısınız çünkü bu stres Venüs ve Merkür'ün bulundukları konumdan kaynaklanıyor. Bugün her ne kadar otoriter kişiliklerden kaçınsanız da bunlardan biriyle gergin bir konuşma yaşama durumunda kalabilirsiniz. Neptün'ün 8 Haziran'da Mars'ın ise 9 Haziran'da Güneş'le alacakları konum sayesinde derin nefes alacaksınız. Bu rahatlıkla davranışlarınızın kendinizi yansıttığını düşünebilirsiniz ancak kimse sizin aklını okuyamaz ve davranışlar bazen insanlarca yanlış anlaşılabilirler. Bu nedenle kendinizi açık ve samimi şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. 14 Haziran tarihinde 5. Yaratıcılık Evinize giren Merkür size yaramazlığı ile tanınan Neptün ile birlikte muziplik yapabilir. Aynı gün oluşan Merkür-Venüs konumlanması çevrenizdekileri ikna etmenize çok yardımcı olacaktır. Ancak 15 Haziran'da Güneş'in Satürn ile oluşturacağı dik açı başkalarını ikna etmek için yaptığınız konuşmalarda mantık eksiklikleri yaratabilir. Bazen kendine aşırı güven insanın çok hızlı konuşmasına ve herkesin söylediklerine hemen inanmasını istemesine neden olabilir. Ancak bu yanlış bir yaklaşımdır. Bu nedenle başarılı olmak için iyi bir plan yapmalısınız. 4. Güvenlik Evinizde bulunacak olan Yengeç Yeni Ay'ı 19 Temmuz'da sizi depresyona sokabilir. Yaşamınızı sorguladıktan sonra Güneş'in Aslan Dönencesi'ne girmesiyle 22 Temmuz'da özgüveniniz tekrar zirveye ulaşacaktır. 31 Temmuz tarihinde Güneş'in Uranüs ile gireceği 180 derecelik açı sayesinde gelecek planlarınız çok gerçekçi görülebilirler. Ayrıca aynı gün Venüs'ün Satürn ile gireceği konum sizi her alanda mantıklı davranmaya sevk edecektir. Mantıklı davranmak bazen ilerlemeyi yavaşlatıyor gibi gözükse de daha sonra pişmanlık duyacağınız hataları yapmanıza engel olacaktır. Dolayısıyla işlerinizin istediğiniz hızda gitmemesi sizi bugün üzmemeli, tam tersine durum değerlendirmesi yapmaya fırsat bulacağınız için sevinmelisiniz.

Koç Burcunun Yıllık Burç Yorumu

Koç burçları savaşçı kişilerdir ve yaşamlarında ortaya çıkan değişiklik veya problemlerle mücadele etmeyi her zaman başarırlar. 2011 yılında uranüs'ün yaşamınızda başlattığı değişiklikler ve beklenmeyen olaylar zinciri bu yıl hız kazanarak devam edecektir. Uranüs yaşamınızın fiziksel, ruhsal ve manevi boyutlarındaki tansiyonu açığa çıkarırken siz radikal değişiklikler yaparak çıkan tansiyonu fırsatlara dönüştürebileceksiniz. 24 haziran-19 eylül 2012 arası uranüs'ün plüton gezegeniyle 2015 yılına kadar gireceği dik açı pozisyonlarının ilk ikisi gerçekleşeceğinden, değişikliklere ayak uydurmak bu dönemde biraz zor olabilir. 2008 yılında 10. Kariyer evinize giren plüton zaten uzun vadeli değişiklikleri başlatmıştı. Ancak bu yıl uranüs'ün gücüyle bu değişiklikler hız kazanacak ve hiç beklemediğiniz gelişmeler kariyerinizi geleceğe taşıyacak. Koç karakterinin en önemli özelliklerinden biri de hızlı karar alma yeteneğidir. Biraz yavaşlayın ve önünüze çıkacak fırsatları düşünerek değerlendirin. Bu yıl fırsatçılığı ile bilinen jüpiter'in boğa burcuna girmesiyle yaşamınızda faydacı yaklaşımların önemi 11 haziran sonrası idealist yöntemlerin önüne geçecek. Koçların yönetici gezegeni olan mars'ın 3 temmuz tarihine kadar başak burcu ve 6. Kariyer evinizde kalması size, kariyerinizde atılım yapmadan önce detayları iyice değerlendirme şansı verecektir. 11 haziran tarihi itibarı ile jüpiter'in 3. İletişim evinize girmesi insanlarla daha olumlu ilişkiler kurabilme yeteneğinizin güçlenmesi anlamına geliyor. Sabırsız davranıp her şeyi bir anda yapmaya kalkışarak enerjinizi dağıtmadığınız sürece, ortaya çıkacak önemli bir projeyi hızla ilerletme olanağınız var. Satürn'ün 7. İlişkiler evinizde iki yıl süren ziyareti sonucu diğer insanlar ve yaşamınızdaki özel kişilerle olan ilişkileriniz konusunda pek çok şey öğrenmiş olacaksınız. Satürn'ün 5 ekim tarihinde 8. İlişki evinize girmesini takiben yaşamakta olduğunuz ilişkiyi güçlendirecek belki de yeni bir gönül ilişkisini başlatacaksınız. Önlerindeki fırsatlara düşünmeden atlayan koçlar için korku duygusu bir erdem olabilir. İnsanın endişe ve korkularına karşı yenik hissetmesi sinir bozucu olsa da sabırlı olmak ve bir şeye girişmeden tüm detayları incelemek size uzun vadede büyük yarar sağlayacaktır. Yaşamınızdaki değişimler başınızı döndürse de 2013 yılından itibaren istikrar oluşmaya başlayacak ve çabalarınız karşılığını kazandığınız, başarılı bir şekilde yerinizi koruduğunuz bir dönem geliyor.

DİĞER BURÇLARIN GÜNLÜK YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
Gazete Manşetleri
E-GAZETE
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA