AÇILIŞ KORTEJİNDE REKOR KALABALIK

GÜNCEL - 19-05-2024 10:44

Gençlik Festivali Açılış Kortejinde Kalabalık Sel Oldu Aktı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Uşak Belediyesi tarafından hazırlanan festival, Atapark'ta gösterişli bir kortej ile açılış yaptı. Korteje, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yanı sıra diğer protokol üyeleri de katılım sağladı. Bando takımı eşliğinde başlayan yürüyüşte Akademi Uşak Eğitim ve Sanat Platformu Ekibi, Kent Orkestrası, Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, model araçlar konvoyu ve çok sayıda vatandaş da bulundu.

Bütün kent kırmızı beyaza boyanırken sokaklarda gençlik coşkusu hissedildi. Evlerinin balkonlarından bayraklar ile şarkılara eşlik eden Uşaklı vatandaşlar ise Gençlik Bayramının hak edildiği şekilde kutlanacak olmasının mutluluğunu yürüyüşe yansıttı. Kortej'in ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Yalım; “Sevgili gençler, sizlerin sayesinde 19 Mayıs her zamankinden daha güzel olacak, hepiniz hoş geldiniz” diyerek gençleri selamladı. Başkan Yalım kortejde bulunan Özlem Karate Spor Kulübü, Uşak Belediyesi Bayan Futbol Kulübü, Uşak Spor Altyapı Takımları, Uşak Belediyesi Okçuluk Kulübü, Yeşil Pedal Bisiklet Grubu, Batı Koleji Bando Takımı ve Uşak Belediyesi Tiyatro Kulübü'ne teşekkür ederek bütün genç ve kendini genç hisseden Uşaklıları renkli festival alanına davet etti.

Kortejin ardından festival alanını gezerek Uşaklılarla buluşan Başkan Yalım, Stantları gezdikten sonra vatandaşlarla fotoğraf çekildi.

Günün Diğer Haberleri