AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Uşak'ta Partililerle Buluştu

SİYASET - 13-05-2024 23:26

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Uşak'ta partililerle bir araya gelerek, 1 Nisan'dan itibaren eksiklikleri telafi etmek ve gelecek süreci yeniden planlamak için yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti.

Yılmaz, Uşak İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde teşkilat mensuplarının gösterdiği çaba için teşekkürlerini iletti. Ancak seçim sonuçlarının beklentilerini karşılamadığını ifade eden Yılmaz, teşkilat olarak bu sonucu değerlendirip yeni bir çalışma planı oluşturduklarını aktardı.

Konuşmasında, "31 Mart'tan itibaren gece gündüz eksikliklerimizi telafi etmek ve gelecek süreci yeniden planlamak üzere büyük bir gayretle çalışıyoruz." diyen Yılmaz, seçim sonuçlarının değerlendirilmesinin kolay olmadığını vurgulayarak, önemli olanın alınacak tedbirlerin hızla hayata geçirilmesi olduğunu belirtti.

Yılmaz ayrıca, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Hazine ve Maliye Bakanının ekonomik tedbirler ve politika hakkında kamuoyunu bilgilendirdiğini söyledi.

Toplantıya, Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam, AK Parti İl Başkanı Himmet Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Altan Tufan, eski Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve birçok partili katıldı.

 

Günün Diğer Haberleri