Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Ege Bölge Koordinatörü Murat Baybatur ile birlikte Ege Bölgesi İl Başkanları toplantısına katılarak önemli konuları masaya yatırdı. Toplantıda alınan kararlar ve yapılan değerlendirmelerle ilgili bir açıklama yapan Başkan Yaşar, millete ve teşkilatlara hayırlı olmasını diledi.
Toplantıda, bölgesel kalkınma, yerel yönetimlerin performansı, halkla ilişkiler stratejileri ve parti içi koordinasyon gibi konuların ele alındığı belirtildi. Ayrıca, Uşak'ın öne çıkan sorunları ve çözüm önerileri de toplantının gündemini oluşturdu.
Başkan Himmet Yaşar, yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleşen toplantıda, Ege Bölgesi'ndeki il başkanlarıyla bir araya geldik. Birbirimize fikir alışverişinde bulunarak, partimizin daha da güçlenmesi için çeşitli konuları ele aldık. Bu toplantının, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimize inancımız tam" dedi.
Toplantının ardından Başkan Yaşar ve beraberindeki heyet, Uşak'a dönerek partililere bu önemli gelişmeler hakkında bilgi verdi.