AK Parti Uşak İl Başkanlığı, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde medya tanıtım çalışmalarını ele almak üzere bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Uşak İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İzzet Demir başkanlık etti.
Toplantıda, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve ilçelerin Tanıtım Medya başkanları da yer aldı. İzzet Demir, gerçekleştirilen toplantının 31 Mart yerel seçimleri için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, medya tanıtım başkanlığı olarak yapılacak çalışmaları ele aldıklarını belirtti.
Demir, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında, 31 Mart yerel seçimleri için medya tanıtım başkanlığı olarak stratejilerimizi belirledik. İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve ilçelerin Tanıtım Medya başkanlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Amacımız, seçim sürecinde daha etkin ve koordineli bir medya iletişimi sağlamak" dedi.
Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Demir, katılımcılara teşekkür ederek, "Partimizin hedefleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yerel seçim sürecinde partimizi en iyi şekilde temsil etmek için bir aradayız. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Uşak İl Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdürürken, medya tanıtım başkanlığı da seçim kampanyası sürecinde etkili bir iletişim stratejisi oluşturmayı hedefliyor.