Uşak’ta faaliyet gösteren Banazlar Derneği, Uşak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nın yeni başkanı Uğur Albayrak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Banazlar Dernek Başkanı Ramazan Özkan liderliğinde gerçekleşen ziyarete, derneğin yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Ziyaret, Uşak SMMM Odası’nın makamında sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Ziyaretin amacı, Uşak SMMM Odası’nın yeni başkanı Uğur Albayrak’ı tebrik etmek ve kendisine yeni görevinde başarılar dilemekti. Banazlar Dernek Başkanı Ramazan Özkan, Albayrak’a görevinde başarılar dileyerek, derneğin Uşak’taki sosyal ve kültürel faaliyetlerine vurgu yaptı. Özkan, Banazlar Derneği’nin bölgedeki dayanışma ve iş birliğini güçlendirme misyonunu sürdürdüğünü ifade ederek, SMMM Odası ile gelecekte ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.
Uşak SMMM Odası Başkanı Uğur Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Banazlar Derneği yönetimine teşekkür etti. Albayrak, “Banazlar Derneği’nin nazik ziyareti ve anlamlı hediyeleri bizleri son derece mutlu etti. Bu nezaketlerinden dolayı Dernek Başkanı Ramazan Özkan’a ve yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür ediyorum. Uşak’ta sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, mesleki ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirme gayretinde olacağız,” dedi.