CHP UŞAK MİLLETVEKİLİ ALİ KARAOBA: "AKP'NİN UŞAK'TAKİ ENKAZI GÖZLER ÖNÜNDE"

SİYASET - 27-04-2024 19:08

Uşak'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Ali Karaoba, AKP'nin yönetimi altında yaşanan ekonomik sıkıntıları ve halkın karşılaştığı hizmet eksikliklerini eleştirdi. Karaoba, yıllardır hizmet alamayan ve vatandaşların vergilerinin yandaşlara aktarıldığı iddialarının gündeme geldiği Uşak'ta belediyenin 1,2 milyar TL'lik borçla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

CHP olarak, bu borçları eritmek ve şehri kalkındırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Karaoba, "Bizler önce bu borçları eritecek, aynı zamanda halkımızdan aldığımız güvenle bahaneler üretmeden şehrimizi hep birlikte kalkındıracağız." dedi.

Uşak halkının uzun süredir hizmet alamadığına dikkat çeken Karaoba, AKP'nin Uşak'taki yönetimine ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Karaoba, "Uşak'ta yaşayan her vatandaşın gözü önünde olan bu enkazı ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın vergilerinin doğru ve adil bir şekilde kullanılması için mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Uşak'ta ekonomik ve sosyal kalkınmanın sağlanması için projeler geliştireceklerini vurgulayan Karaoba, "CHP olarak, Uşak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Halkımızın refahı ve mutluluğu için var gücümüzle çaba göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri