'Şehrimizin Kalkınması İçin Birlikte Çalışacağız!'"

SİYASET - 09-05-2024 22:53

Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Şatafat ve lükse harcanan paralar, israf ve yandaşa aktarılan vergiler, Uşakspor'u batıran zihniyet ve Uşak'ın kaynaklarını yıllardır boşa harcayanların devri artık bitmiştir. Uşak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla üretimini ve gelirlerini arttıracaktır. Tüm gücümüzle çalışıp Uşak'ı hak ettiği yere hep beraber getireceğiz."

 

Karaoba'nın bu sözleri, Uşak'ta heyecan ve umut yaratırken, vatandaşlar da sosyal medyada destek mesajlarıyla bu sözlere karşılık verdiler. Uşak halkı, uzun süredir yaşadığı ekonomik sıkıntıların çözümü için vekillerinden ve yerel yöneticilerden destek beklerken, Karaoba'nın cesur ve kararlı sözleri umut verdi.

 

Uşak halkı, Karaoba'nın sözlerinin arkasında durarak, şehrin kalkınması için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla Uşak'ın ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümünde önemli adımlar atılacağına inanıyor.

 

Günün Diğer Haberleri