GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-05-2024 12:01

3 Mayıs, Türk Milletinin Direncinin Bayraklaştığı Önemli Bir Gündür

3 Mayıs, Türk Milletinin Direncinin Bayraklaştığı Önemli Bir Gündür

Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla yapmış olduğu açıklamada, bu tarihin Türk milletinin direncinin simgesi olduğunu belirterek önemine vurgu yaptı.

Uğrasız, yaptığı açıklamada, "3 Mayıs 1944, necip Türk milletinin hakkı direncinin göndere çekilip bayraklaştığı önemli ve anlamlı bir gündür. Bu tarih, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun simgesidir. Türk gençliği olarak bu önemli günde, milli değerlerimize sahip çıkmaya ve ülkemizin geleceğine sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz." ifadelerini kullandı.

Uğrasız, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de milli değerlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ve bu değerler etrafında kenetlenerek geleceğe yürüdüğünü belirterek, gençlerin de bu bilinçle yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Ülkü Ocakları olarak, milli ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Uğrasız, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına güçlü ve milli bir gençlikle yürüyeceklerini vurguladı.

Açıklamasının sonunda tüm Türk milletinin 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'nü kutlayan Uğrasız, "Bu kutlu günde milletimizin birlik ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz." dedi.

AdminAdmin