SİYASET
Giriş Tarihi : 21-10-2023 12:13

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI HİMMET YAŞAR 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI HİMMET YAŞAR 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, Uşak ilinde görev yapan gazetecilerin önemine vurgu yaptı. Yaşar, gazetecilerin özverili çalışmalarını ve toplumun haber alma hakkını savunmalarının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.

Himmet Yaşar, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti: "Gazeteciler, toplumun sesi, gözü ve kulağıdır. Onlar, kamuoyunu bilgilendirmek, gerçekleri araştırmak, sorunları dile getirmek ve toplumsal olayları yorumlamak gibi önemli bir görevi yerine getirirler. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın özgürlüğünün sürdürülebilirliği için gazetecilere duyduğumuz saygı büyüktür."

Yaşar, gazetecilerin, zorlu koşullarda çalışarak, toplumu bilgilendirmek adına özveriyle görevlerini yerine getirdiğini belirterek, onların her türlü takdiri hak ettiğini vurguladı. Ayrıca, gazetecilerin toplumun sesi olarak demokratik değerleri ve insan haklarını savunduklarını ifade ederek, basın özgürlüğünün demokratik bir toplumun temel taşı olduğuna dikkat çekti.

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla, Uşak ilinde görev yapan gazetecilere başarılar diledi ve gazetecilik mesleğinin zorluklarına rağmen yaptıkları önemli işi sürdürmeleri için cesaret ve güç diledi.

 

AdminAdmin