GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 07:55   Güncelleme : 25-03-2024 08:00

AK PARTİ’NİN DİKİLİTAŞ MİTİNGİ GÖZ DOLDURDU

AK PARTİ’NİN DİKİLİTAŞ MİTİNGİ GÖZ DOLDURDU

AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Dikilitaş Mahallesi’nde düzenlenen mitingde coşkuyla karşılandı. Önceki gün yüzlerce Uşaklıyla Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde gerçekleştirilen yoğun katılımlı yürüyüş ve miting, Dikilitaş Mahallesi’nde de kendisini gösterdi. Başkan Çakın, “Uşak Belediyesi’ni ne kıraathane köşelerinden ne de pavyon köşelerinden yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.
31 Mart yerel seçimleri için pazartesi itibariyle artık yediden geriye sayılacak. Haftanın tamamlanmasıyla birlikte çalışmalar da meyvesini verecek. Sürece hızlı başlayan AK Parti, geri sayımın da güçlü figürü olarak öne çıkıyor. Bu kapsamda Dikilitaş Camii’nin olduğu bölgede yer alan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanan yüzlerce AK Partili, “Uşak’ın Başkanı Mehmet Çakın” sloganları eşliğinde önce Dikilitaş’a kazandırılan Millet Bahçesi’ne oradan da Kıbrıs Caddesi 1. Kaynak Sokak’a kadar yürüdü. Türk Bayrakları ve parti flamalarına meşaleler eşlik etti, havai fişekler gök yüzünü aydınlattı.
Mitinge Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Fahrettin Tuğrul, İl Başkanı Himmet Yaşar, parti teşkilatları ve çok sayıda Uşaklı katıldı.
BAŞKAN ÇAKIN, “TÜRKİYE HİZMET SİYASETİNİ AK BELEDİYECİLİKLE TANIDI

22 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin AK Parti Belediyeciliği ile güçlendiğine vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Çöp, çamur ve çukur belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine, gönül belediyeciliğine AK Parti dönemlerinde kavuştuk. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde biz de pandemiye, deprem felaketine ve bütün zorluklara rağmen arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak el birliğiyle şehrimize hizmet ettik. Allah’a şükürler olsun şehrimizin dört bir tarafında eserlerimizi bir bir hayata geçirdik, sizlerin hizmetine sunduk.” dedi ve yapılan projeleri paylaştı.
“VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Kente nefes aldıran projelerin hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Çakın, Çocuk Kent’in binlerce vatandaşın katılımıyla hizmete sunulduğunu, ondan kısa bir süre önce de Dikilitaş Millet Bahçesi’nin açıldığını hatırlattı. Çakın, yeni dönemde Karayolları Müdürlüğü’nün bulunduğu tüm alanda Dikilitaş Millet Bahçesi’nin ikinci etabını da yaparak alanı İzmir-Ankara Karayolu’na kadar ulaştıracaklarını aktardı. Ayrıca mahalleye bir de Karaağaç’ta olduğu gibi kapalı pazar yeri ve düğün salonu kazandıracaklarını söyledi.
Başkan Çakın, “Biz yaptık mı vatandaşımız için her şeyin en güzelini yaparız. Yaptığımız sosyal tesisler de, spor tesisleri de, gençlik merkezleri de, tamamen birinci sınıf. Çünkü bizim gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, tüm vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. İşte bunun için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
MÜJDELER BİR BİR SIRALANDI

Huzurpark’ta bulunan ve özel sektör tarafından işletilen kafeteryanın yeni dönemde belediye bünyesinde diğer sosyal tesisler kadar güzel bir mekâna dönüştürüleceğini paylaşan Başkan Çakın, “Yeni spor alanlarını da içeren yeni Huzur Park’ı sizlerin hizmetine sunmuş olacağız. Bununla da sınırlı değil. Huzur Camimizin karşısında basketbol ve halı sahanın olacağı çok güzel bir spor tesisini, yaşam alanını Dikilitaş Mahallemize kazandırmış olacağız. Birincisini Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde tamamlamak üzere olduğumuz kreşlerden yenisini de Dikilitaş Mahallesi’ndeki annelerin, kadınların hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu. Dikilitaş Mahallesi’nde yükselen termal otel gibi yeni tesislerin de Uşak ile buluşacağına ve turizmin güçleneceğine dikkat çeken Çakın, bunun da özellikle gençler için yeni istihdam sahalarından birisi olacağını söyledi, toplu taşımadan ulaşıma ve altyapıya kadar birçok alanda köklü adımların atılacağını ekledi.
Mitingde, Mayıs 2024 itibariyle ihtiyaç sahibi emeklilere suyun ücretsiz olacağını yineleyen Çakın, Kayaağıl Termal Tesisleri’nin emeklilere ücretsiz, buradaki apartların da yüzde 50 indirimli olacağını paylaştı. Gençler için de önemli hizmetlerin ve projelerin bu dönemde hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Mehmet Çakın, Uşak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin de Mayıs 2024 itibariyle yüzde 50 indirimli olacağını aktardı.
31 Mart’a kadar seçim çalışmalarının tüm hızıyla süreceğinin altını çizen Başkan Çakın, “Sizlere güveniyorum ve inanıyorum ki, Uşak Belediyesi’ni ne kıraathane köşelerinden ne de pavyon köşelerinden yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

AdminAdmin