SİYASET
Giriş Tarihi : 02-02-2023 11:22   Güncelleme : 02-02-2023 11:47

ALİ KARAOBA MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR

CHP Uşak Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Ali Karaoba, seçim önü ziyaretlere başladı. CHP Uşak İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekili aday adaylığı için çalışmalara başlayan Op.Dr.  Ali Karaoba ziyaretlere başladı. Karaoba’nın ilk Durağı Mahalle muhtarları oldu. Durak mahallesi Muhtarı Ayşe Kocabıyık,Fatih Mahallesi muhtarı Cengiz Uludağ,Cumhuriyet mahallesi Muhtarı Fadime Meral’i ziyaret etti.Chp Uşak Milletvekili aday adayı Op.Dr. Ali Karaoba,mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek istişarede bulundu.

ALİ KARAOBA MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET EDİYOR

“Gün artık iktidar olma günüdür “

Karaoba, sözlerini şöyle tamamladı: “Gün, içimizdeki enerjiyi birbirimize harcama günü değildir. Gün, birbirimizi eleştirme, kişiler üzerinden siyaset yapma günü değildir.

Gün parti içinde suçlu arama “ESKİ CHP-YENİ CHP” deme günü değildir.

Gün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘nun paylaştığı II. Yüzyıla Çağrı vizyonunu hayata geçirme günüdür.

Gün, ”CHP bana ne verebilir?” değil Ben partime ne verebilirim deme günüdür. Gün Alt oka sahip çıkma günüdür.

Önümüzdeki seçim sıradan bir seçim değildir demokrasi mi tek adam rejimimi karar verme seçimidir Yani bu ülkenin kaderini belirleneceği bir seçimdir. CHP Uşak’ta 1991 yılından bu yana bir milletvekili çıkartmaktadır 1991 yılında üç milletvekili çıkarılmış bu başarı bir daha yakalanamamıştır. 16 Nisan referandumunda nasıl ki %53 ile Uşakta bir başarı elde edilmiş isede Artık yeni bir başarının zamanı gelmiştir.

Bu ülkenin umudunu kırdılar, Yeni bir umuda ihtiyaç var. İlk seçimde Cumhuriyet halk Partisi’nin sizlerin Uşakta umudu olabilmek için adayım. Taşın altına elimi değil gövdemi koyabilmek için, tüm mücadelelerde ön safta durabilmek için Milletvekili adayıyım dedi. Karaoba,Ziyaretlerini ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

AdminAdmin