SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 16:32

BÜYÜKBİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

BÜYÜKBİRLİK PARTİSİ UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET KAHVECİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Uşak'ın seçim heyecanı hızla devam ederken, BüyükBirlik Partisi'nin (BBP) Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmaları kapsamında Züybede Hanım Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

Bugün gerçekleşen ziyarette BBP adayı Mehmet Kahveci, esnaflarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Ziyaret sırasında Kahveci, esnafların belediyeden beklentilerini not alarak, seçilmesi durumunda bu sorunları çözeceklerini ifade etti.

Esnafların samimi karşılaması ve ilgisiyle karşılaşan Mehmet Kahveci, yapılan sohbetlerde Uşak'ın gelişimi ve kalkınması için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Aynı zamanda esnafların işlerinin daha iyi bir şekilde yürütülmesi için önerilerini de dikkate aldı.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Mehmet Kahveci, "Uşak'ın her bir köşesine eşit hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Esnaflarımızın da desteğiyle şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğimize inanıyorum" dedi.

Seçimlere sayılı günler kala adaylar, seçmenlerin nabzını tutmak ve onların beklentilerini öğrenmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Mehmet Kahveci'nin Züybede Hanım Caddesi ziyareti, seçim atmosferini iyice hareketlendirdi.

Uşaklı seçmenler, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde kimin belediye başkanı olacağına karar verirken, adayların bu tür etkinliklerle kendilerini tanıtmaları ve halkla doğrudan temas kurmaları önemli bir kriter olarak görülüyor.

 

 

 

 

 

AdminAdmin