SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 11:38

"Büyükbirlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Pazar Yerinde Rozet Takarak Vatandaşları Karşıladı"

Uşak'ın sevilen siyasi figürlerinden olan Büyükbirlik Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmaları kapsamında Kemalöz Mahallesi Paraz yerinde bulunan pazarcı esnafını ziyaret etti.

Kahveci ve ekibi, esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı. Ziyaret sırasında pazarcı esnafıyla samimi bir ortamda buluşan Kahveci, esnafların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Özellikle pazarcı esnafının yoğun ilgi gösterdiği bir noktada, Kahveci'nin dikkat çeken bir adımı daha oldu. Ziyaret sırasında partiye üye olmak isteyen bazı vatandaşlar oldu. Kahveci, bu isteği memnuniyetle karşılayarak, partiye üye olmak isteyen vatandaşları parti rozeti takarak partilerine resmen üye yaptı. Bu jest, hem esnaf hem de ziyaretçiler tarafından olumlu karşılandı.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, "Pazarcı esnafımızın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerimizi paylaşmak için buradayız. Ayrıca, partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Birlikte daha güçlüyüz, daha güzel bir Uşak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kahveci'nin pazarcı esnafını ziyareti, Uşaklıların da büyük ilgisini çekti. Kahveci ve ekibinin, seçim çalışmaları kapsamında yapacakları diğer ziyaretler merakla bekleniyor.

AdminAdmin