SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 22:02

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Esnaf Ziyaretinde Büyük İlgi Gördü

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Esnaf Ziyaretinde Büyük İlgi Gördü

Uşak'ın seçim atmosferi, İyi Parti'nin belediye başkan adayı Muhammet Gür'ün gerçekleştirdiği etkileyici esnaf ziyaretiyle hareketlendi. Gür, beraberinde İl Başkanı Ayşegül Obalı, Merkez İlçe Başkanı Murat Taşkın ve partili üyelerle birlikte esnafı ziyaret etti.

Gür ve beraberindekiler, Uşak'ın çeşitli bölgelerinde esnafın yoğun olarak bulunduğu noktalarda ziyaretler gerçekleştirdi. Esnafla yakından ilgilenen ve onların talep ve önerilerini dinleyen Gür, samimi tavrıyla halkın takdirini kazandı.Ziyaretler sırasında Gür'e eşlik eden İyi Parti İl Başkanı Ayşegül Obalı ve Merkez İlçe Başkanı Murat Taşkın da vatandaşların sorunlarını dinleyerek not aldılar. Partili üyelerin de kalabalık bir şekilde destek verdiği ziyaretlerde, İyi Parti'nin sahadaki gücü ve halk nezdindeki karşılığı bir kez daha ortaya çıktı.

Gür'ün esnaf ziyaretleri, vatandaşlar arasında olumlu bir yankı uyandırdı ve halkın desteğini kazanmaya devam ettiğini gösterdi. İyi Parti'nin Uşak'taki iddialı adayı Muhammet Gür, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AdminAdmin