GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2024 19:49

Kadın Eli Karağaç Mahallesine Değecek: Neslihan Aktaş, Muhtarlık Seçimlerinde Zafer Kazandı

Kadın Eli Karağaç Mahallesine Değecek: Neslihan Aktaş, Muhtarlık Seçimlerinde Zafer Kazandı

31 Mart yerel seçimlerinde Karağaç Mahallesi'nde gerçekleşen muhtarlık yarışı büyük bir heyecana sahne oldu. 9 adayın kıyasıya yarıştığı seçimlerde, gecesini gündüzüne katan ve hiç durmadan çalışan Neslihan Aktaş, büyük bir destan yazdı.

Neslihan Aktaş, 8 rakibi arasından sıyrılarak mahalle muhtarı seçildi. Seçim sonrası bir açıklama yapan Aktaş, kazanılan zaferin sadece kendisine değil, Karağaç Mahallesi'ne kazandırıldığını belirtti. "Bu zafer sadece benim değil, Karağaç Mahallesi'nin zaferidir. Artık Karağaç Mahallesi'ne kadın eli değecek." dedi.

Seçim sürecinde destek veren herkese teşekkür eden Aktaş, başta ailesi, eşi, yakınları ve dostları olmak üzere herkesin katkısının büyük olduğunu ifade etti. "Bu başarıda emeği geçen herkese minnettarım. Bu zafer, birlik ve beraberlik ruhuyla kazanıldı." şeklinde konuştu. Karağaç Mahallesi'nin yeni muhtarı Neslihan Aktaş, göreve başladığı ilk günden itibaren mahalledeki yaşam standartlarını yükseltmek ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağını belirtti. Aktaş, mahalle sakinlerinin güvenini boşa çıkarmayacağını ve hizmette kusur etmeyeceğini sözlerine ekledi.

 

AdminAdmin