GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 17:32

MÜSİAD’ de Boyacı dönemi

MÜSİAD Denizli Şubesi Olağan Genel Kurulu’nu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede yeni Başkan Engin Boyacı oldu.

MÜSİAD’ de Boyacı dönemi

MÜSİAD Denizli Şubesi Genel Kurulu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, önceki dönem MÜSİAD Denizli Şube Başkanları, siyasi partilerin il başkanları, Genç MÜSİAD Üyeleri ve davetliler katıldı. Açılış Konuşması yapan 10. Dönem Başkanı Mehmet Akgün ‘’ MÜSİAD,12 genç işadamı tarafından 9 Mayıs 1990 tarihinde kuruldu. Denizli Şubesi olarak Genel Merkezimizin kuruluşundan 2 yıl sonra kurulan şubemiz 30. Yılını tamamlamıştır. Kurulduğu günden itibaren ileri teknoloji, yüksek ahlak ideolojisi ile bu güne kadar gelmiştir. Ülkemizin ekonomisine küresel anlamda katkılar bulunan MÜSİAD büyük bir rol almıştır. Bildiğiniz üzere MÜSİAD’ın emeklisi olmaz, rahmetlisi olur” dedi. 
Bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız
MÜSİAD Denizli Şubesi 11. Dönem Başkanı seçilen Engin Boyacı’da “MÜSİAD hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı, tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş insanların 33 yıl önce yani 9 Mayıs 1990 tarihinde kurdukları bir “İşadamları Derneği”dir. Bugün Türkiye’nin her ilinde ve dünyanın birçok noktasında şubeleri bulunan iş dünyasına olduğu kadar toplumun her kesimiyle kucaklaşan, kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Gücüne milletten alan ve Türkiye’nin yararına olan her oluşumun içinde yer alan MÜSİAD, ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir İş Adamları Derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleriyle üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır.33 yıllık zor, meşakkatli ve uzun yolda bu büyük ailenin her bir üyesi üstlendiği büyük görev ve sorumluluk memleket ve ümmet sevdası ile yerine getirdi; zamanı geldiğinde bir sonrakine devretti. Bu büyük ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyor ve Denizli MÜSİAD olarak bayrağı daha yukarılara çekmek için göreve talip olduk. Bizden önce MÜSİAD Denizli Şube Başkanlığı yapan Mehmet Akgün ve ekibine, geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’da ‘’ Genel kurullar tazelenme ve yenilenme dönemleridir. MÜSİAD olarak gece gündüz koşarak, her kademede sürekli yenilenerek, zaman zaman nöbet değişimi yaparak ve sağlıklı bir şekilde büyüyerek dinamizmimizi ve heyecanımızı koruyoruz.


MÜSAİD Denizli şubesi yönetim kurulu 
Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu, Başkan Engin Boyacı, Burhan Armutçu, Muharrem Kılcı, Cemalcan Sirkeci, Ramazan Gönen, Hasan Gürlesin, Mustafa Kabukçu, Abdülhamit Aktaş, Ömer Fatih Filiz, Yunus Çiftçi, Bünyamin Yakar, Akif Uygun, Abdullah Doğrar, Cemal Işık, Hüseyin Sarı, Erdal Otçu, Ali Durmuş, Ali Özdin, Adnan Çelik, Ramazan Yılmaz, Ümit Akbıyık, Barış İşler, Sami Tural, Süha Yağcıoğlu, Hıdır Hılınç, Ahmet Öbke, Halil Yazıcıoğlu, Barış Koçak, Kürşat Yılmaz ve Ramazan Yıldız yer aldı.

AdminAdmin