YEREL
Giriş Tarihi : 18-01-2023 18:49

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ÇAMAŞ’A 39 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla hayata geçirilen yatırımları ve planlaması yapılan çalışmaları incelemek üzere Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan Çamaş ilçesini ziyaret etti.

ORDU BÜYÜKŞEHİRDEN ÇAMAŞ’A 39 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve birim amirleri ile Çamaş’a giden Genel Sekreter İnan, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarlarla yapılan istişare toplantısında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter İnan, 4 yıl içerisinde Çamaş ilçesine 39 milyonluk yatırım yapıldığı söyledi.

Çamaş ilçesinde yatırımların devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sait İnan, “El ele, kol kola Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz birlikte hizmet yapıyoruz. Yakıtından malzemesine kadar iç içeyiz. İlçe belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ayrımı yapmadan tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. Çamaş’ta kadınlarımızın bir araya gelmesi ile Sayın Başkanımızın Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu sloganı doğrultusunda 160 farklı ürün paketleniyor. Bu Çamaş ekonomisi için ciddi bir katkı. Yine tekstilde de aynı şekilde. Temelini ve ilk katının yapımını üstlendiğimiz tekstil atölyesi, Çamaş’ın istihdamına da oldukça katkı sağlayacak. Hizmetlerimizin ardı arkası yok. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde Çamaş ilçemize 39 milyon liralık yatırım yaptık. Bunun 8 milyon lirası OSKİ, geri kalan kısımlar ise başta Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız olmak üzere diğer dairelerimizin yatırımlarında kullanıldı” dedi.

“BAŞKANIMIZ HER KONUDA BİZİMLE İLGİLENİYOR”

Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin birlik içerisinde çalıştığını ifade eden Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Ayparçası şöyle konuştu:

“Hilmi Güler Başkanımızın talimatlarıyla Çamaş’ta istişare toplantısı gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler Çamaş’ta her konuda bizimle ilgileniyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyemiz tek ekip olarak çalışma yürütüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana birlik içerisinde çalışıyoruz. Bu sene inşallah sıkıntılarımızın tamamına yakını bitirilecek.”

AdminAdmin