GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-09-2022 14:10   Güncelleme : 05-09-2022 14:40

UŞAK MARANGOZLAR ODASI ÜYELERİNE KARADENİZ TURU DÜZENLEDİ

Uşak Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Ünal Akcura, Üyelerinin Aileleri ile birlikte katılabileceği Karadeniz turu düzenledi.

UŞAK MARANGOZLAR ODASI ÜYELERİNE KARADENİZ TURU DÜZENLEDİ

Başkan Akcura’ yaptığı açıklamada; Yıllardır üyelerimiz için Fuar ve Kültür Turları Organizasyonları yaparak üyelerimiz hem işlerinde ilerleyebilmesi hem farklı kültürler ile buluşması hem de birlik ve beraberliğin, dostluğun, arkadaşlığın pekişmesi için çalışıyoruz. Daha önce yaptığımız ,Marmaris,Çanakkale ve İstanbul turlarında üyelerimizden yoğun şekilde Karadeniz’e bir tur organizasyonu yapmamız için talepler aldık. Esnaflarımızın istekleri doğrultusunda böyle bir turu yapacağımızı belirtmiştik. Uzun süredir yaptığımız çalışmaların ardından turumuz şekillendi ve hazır hale geldi. Üyelerimiz için keyifli eğlenceli bir tur programı hazırladığımızı düşünüyorum Başkan’ Akcura, Karadeniz turu hakkında bilgiler verdi.

Ordu, ziyaretinin ardında Trabzon kayabaşı yaylasında konaklama yapıldı. İkinci gün Kayabaşı yaylasında hareket edilerek Ayder yaylası ve zilkaleyi ziyaret ederek ikinci gün akşamı Hopa’da konaklama yapıldı. Üçüncü günü Borçka Karagöl ve arkasında Gürcistan Batum ziyareti yapıldı. Üçüncü akşamı Hopa’da konaklama yapıldı. Dördüncü günü Trabzon’da Uzun göl, Ayasofya Camii, ziyaret edilerek Giresun’da’ konaklama yapıldı. Beşinci günü Samsun ve Amasya gezilerini tamamlayarak Uşak’a döndüklerini etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

AdminAdmin