SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 13:10

Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, Esnaf Odalarını Ziyaret Etti

Uşak Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) belediye başkan adayı Mehmet Kahveci, seçim çalışmaları kapsamında Uşak'ta faaliyet gösteren çeşitli esnaf odalarını ziyaret etti. Kahveci'ye ziyaretlerinde BBP'nin belediye meclis üyesi adayı Bilal Aydın da eşlik etti. Kahveci'nin ilk durağı Uşak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Korkmaz oldu. Burada şoför esnafının sorunlarını dinleyen Kahveci, çözüm önerilerini masaya yatırdı. Ardından Kahveci, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi'nin misafiri oldu. Kahvecilerin taleplerini dinleyen Kahveci, esnafın beklentilerini not aldı.

Ziyaretlerine devam eden Mehmet Kahveci, Uşak Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Akif Kahraman'ı ve Uşak Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal'ı da makamlarında ziyaret etti. Her ziyarette esnafın karşılaştığı sorunları ve beklentilerini dinleyen Kahveci, BBP'nin belediye başkan adayı olarak esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerin sonunda BBP'nin belediye meclis üyesi adayı Bilal Aydın, esnaf odalarının temsilcilerine desteklerini ve iş birliği sözünü teyit etti. Esnaf odası başkanları da ziyaretlerinden dolayı Kahveci ve Aydın'a teşekkür etti.

Bu ziyaretlerle birlikte Mehmet Kahveci, Uşak'taki esnafın nabzını tutarak seçim öncesi vaatlerini şekillendirmeye devam ediyor.

AdminAdmin