GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 08:51

Vali Dr. Turan Ergün Karahallı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve yapılan yatırımları yerinde inceledi

Vali Dr. Turan Ergün, Karahallı ilçe ziyaretinde ilk olarak Kırkyaren Köyü’nü ziyaret etti. İl Özel idaremiz kanalıyla gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceleyen Vali Ergün, Kırkyaren köyünde vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinleyip misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

Vali Dr. Turan Ergün Karahallı ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve yapılan yatırımları yerinde inceledi

Vali Ergün Kırkyaren köyünün ardından İlimizin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Frig Dönemi Clandras Su Kemeri ve Türkiye’nin ilk hidroelektrik santrali olarak bilinen Karahallı Elektrik Santrali’nde incelemelerde bulundu. Vali Ergün incelemeleri sırasında Zafer Kalkınma Ajansı hibe desteği ile İl Özel İdaremiz koordinesinde ilçemizin turizm potansiyeline önemli katkılar sağlayacak olan yürüyüş parkurları ve dinlenme tesisleri projesi hakkında bilgi aldı.


Vali Dr. Turan Ergün, Clandıras’taki incelemelerinin ardından Karahallı ilçesi Paşalar ve Külköy  köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Külköy İlk ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencileri de ziyaret eden Vali Ergün kendilerine yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.


Vali Dr. Turan Ergün köy ziyaretleri sırasında İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmalarını da yerinde inceledi. Vali Ergün konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bu yıl İl Özel İdaremiz eliyle Karahallı ilçemize 1. ve 2. Kat asfalt toplam 35.2 km yolun yapımını tamamlamış bulunmaktayız. İlçe ziyaretimiz kapsamında yerinde incelediğimiz yatırımlarımız kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İlave olarak Alfaklar-Yoncalı-Susuzören istikametinden Uşak’a doğru olan güzergahta da 15km 2. kat asfalt çalışması devam etmektedir. Yol yapım çalışmalarına geç saatlere kadar özveriyle devam eden İl Özel İdaresi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

AdminAdmin