GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 17:42   Güncelleme : 26-03-2024 22:21

Zeynel Altıntaş, İslice Mahallesi Muhtarlık Seçimlerine hız verdi

Zeynel Altıntaş, İslice Mahallesi Muhtarlık Seçimlerine hız verdi

İslice Mahallesi'nde heyecan dorukta! Seçimin son virajına giren muhtar adayı Zeynel Altıntaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

1 Nisan sabahından itibaren mahalle sakinlerinin taleplerini ve sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini sunmak için hazırlandığını belirten Altıntaş, esnaf ve ev ziyaretleriyle halkın nabzını tutuyor.

Seçim atmosferi giderek kızışırken, Zeynel Altıntaş seçim çalışmalarında halkla iç içe olmayı tercih ediyor. Esnaf ziyaretleri sırasında işletme sahipleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Altıntaş, mahalle ekonomisinin ve ticaretin gelişimine yönelik projelerini anlatıyor.

Evinde halkıyla buluşan Altıntaş, mahalle sakinlerinin sorunlarını birebir dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koyuyor. Vatandaşların destek ve güvenini kazanmak için var gücüyle çalıştığını ifade eden Altıntaş, "1 Nisan sabahından itibaren vatandaşlarımız için mahallemizde aktif olarak görev yapmaya başlayacağız. Mahallemizin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Zeynel Altıntaş'ın seçim çalışmaları, İslice Mahallesi sakinlerinin de dikkatini çekiyor. Mahalleli, adaylar arasında yapılan en yoğun ve etkili çalışmanın Altıntaş tarafından yürütüldüğünü belirtiyor.

AdminAdmin