ALİ KARAOBA'DAN 19 MAYIS MESAJI: "ATATÜRK'ÜN İZİNDE AYDINLIK YARINLA

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba'dan Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Açıklaması

SİYASET - 19-05-2024 08:44

ALİ KARAOBA'DAN 19 MAYIS MESAJI:

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın 105. yıl dönümü dolayısıyla bir yazılı açıklama yaptı. Karaoba, açıklamasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletine ve gençliğine olan güvenini vurguladı ve bayramın önemine dikkat çekti.

Milletvekili Karaoba, "19 Mayıs, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcını simgeleyen tarihi bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü gençlerimize armağan ederek, onlara olan güvenini ve inancını ortaya koymuştur. Gençlerimiz, Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olarak, Atatürk'ün izinde yürüyecek ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır," ifadelerini kullandı.

Açıklamasında ayrıca, "Bugün, bağımsızlık mücadelesinin meşalesini yakan büyük önder Atatürk'ü anarken, onun ideallerine ve devrimlerine sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlamalıyız. Gençlerimiz, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda en büyük güvencemizdir. Bu bayram, sadece geçmişimizi anmakla kalmayıp, geleceğimizi de şekillendirme kararlılığımızı göstermektedir," dedi. Karaoba, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlanacağını belirterek, tüm gençlerin bayramını kutladı ve birlik, beraberlik mesajı verdi. "Birlik ve beraberlik içerisinde, Atatürk'ün gösterdiği yolda, aklın ve bilimin rehberliğinde yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum," diye ekledi.

Ali Karaoba'nın açıklaması, gençlere ve tüm Türk milletine bir kez daha Atatürk'ün ideallerine bağlılık ve Cumhuriyetin kazanımlarını koruma sorumluluğunu hatırlattı.

 

DİĞER HABERLER
HÜDA PAR’dan TBMM’ye Yeni Kanun Teklifi: İsrailli Yöneticilerin Yargılanması ve Vatandaşlık Kanununda Değişiklik

HÜDA PAR’dan TBMM’ye Yeni Kanun Teklifi: İsrailli Yöneticilerin Yargılanması ve Vatandaşlık Kanununda Değişiklik

01-06-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi'nden Seçilmiş Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Büyük Birlik Partisi'nden Seçilmiş Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

17-05-2024 - SİYASET