BAŞKANI MANSUR YAVAŞ KARACAÖREN’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Mansur Yavaş:“Yerinde sorunları dinlemeyi ve sizlerle beraber olmayı seviyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman anında dertlere çare olabiliyoruz” dedi.

GÜNCEL - 05-12-2022 12:37

BAŞKANI MANSUR YAVAŞ  KARACAÖREN’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkentlilerle bir araya gelmeye devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret ettiği ilçelerde muhtarlar ve bölge sakinlerinin taleplerini dinleyerek, ortak akıl ilkesi doğrultusunda çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunuyor.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, son olarak Altındağ ilçesi Karacaören Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtarlar, dernek başkanları, site yöneticileri ve vatandaşlarla buluşan Yavaş’a; ABB Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, ABB Meclis üyeleri ve ABB bürokratları eşlik etti.

“SİZLERE HESAP VERELİM DİYE UĞRAŞIYORUZ”

   Muhtarların, site yöneticilerinin ve apartman sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen ve taleplerini not alan Yavaş, bütün daire başkanlıklarıyla hizmete hazır olduklarını belirterek, “Kim nereye oy verdi diye bakmadan, Ankara’nın sorunlarını tespit ettik. Önce sağlık dedik… Birçok yerde kanalizasyon açıktan akıyor, birçok yerin suyu yok. Oralardan başlamak suretiyle Ankara’yı imar etmeye çalışıyoruz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz, elimizden geldiğince her yere hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

   Bölgedeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Yavaş, ”Yerinde sorunları dinlemeyi ve sizlerle beraber olmayı seviyorum. Yüz yüze geldiğimiz zaman anında dertlere çare olabiliyoruz. Bu şekilde yüz yüze olup sizlere de hesap verelim diye uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
BAŞKAN YALIM’DAN MEMURLARA MÜJDE

BAŞKAN YALIM’DAN MEMURLARA MÜJDE

17-04-2024 - GÜNCEL

Özdemir Mahallesi'nin Yeni Muhtarı Ali Ceylan Göreve Başladı

Özdemir Mahallesi'nin Yeni Muhtarı Ali Ceylan Göreve Başladı

16-04-2024 - GÜNCEL