Eskişehir Çevre Derneği üyeleri ve çevre gönüllüleri, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve çevreye duyarlılıklarını pekiştirmek amacıyla Muratdere Köyü'nde gerçekleştirilen özel bir etkinlikte buluştu. Bu etkinlik, Muratdere Köyü Çevre Derneği, Bozüyük Arama Kurtarma Derneği ve Bozüyük Kent Konseyi tarafından düzenlendi.
40 kişilik Eskişehir Çevre Derneği üyesi ve çevre gönüllüsü, ormanlık alanda bol oksijenli doğa yürüyüşüne katıldılar. Doğa yürüyüşü sırasında katılımcılar, doğanın benzersiz güzelliklerini keşfetme fırsatı buldular. Kuş sesleri ve temiz hava, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Yürüyüşün ardından, katılımcılar Bozüyük Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Müze, bölgenin tarihini ve kültürel mirasını sergiliyor ve katılımcılar tarihi eserlerle tanışma fırsatı buldular. Eskişehir Çevre Derneği üyeleri, çevre koruma ve tarih hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu ziyareti memnuniyetle karşıladılar.
Etkinliğin sonunda, Eskişehir Çevre Derneği Başkanı Sadık Yurtman, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini üyelere duyurdu. Katılımcılar, gelecekteki doğa etkinliklerini heyecanla bekliyorlar.
Doğayla buluşma ve çevreye duyarlılık kazanma amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, doğa tutkunları için unutulmaz bir deneyim oldu. Çevre koruma ve bilinçlendirme, her yaş grubu için önemli bir konu olmaya devam ediyor.












