Sakarya'da kültür sanat etkinlikleri

Söyleşi ve imza günlerinden konferanslara, sinema gösterimlerinden tiyatro oyunlarına, panellerden dinletilere birçok farkı etkinliğin yanı sıra Sakarya Bir Başka konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergisi de Aralık ayının sonunda kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak.

KÜLTÜR - SANAT - 01-12-2022 13:50

Sakarya'da kültür sanat etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri başlıyor. Konferanslardan panellere, söyleşi ve imza günlerinden sinema gösterimlerine, tiyatro buluşmalarından dinletilere kadar birçok farklı programın gerçekleştirileceği Aralık takviminde özel etkinlikler de kültür sanat dostlarıyla buluşacak. 

Aralık kültür sanat etkinlikleri kapsamında vefatının 20. Yılında Faik Baysal anılacak. Ayrıca 749. Vuslat Yıldönümünde Şeb-i Arûs merasimi düzenlenecek. Şehrin doğal ve tarihi güzelliklerinin, kültürel mirasının ve sosyal yaşamının fotoğraflandığı ‘Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergisi de Aralık ayının sonunda kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak.

2022 yılının son ayında dolu dolu bir kültür sanat takvimi hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşların programlara davetli olduğunu paylaştı.

DİĞER HABERLER
SANATÇI BARIŞ KERİM CESUR, KÜTAHYA'DA FOTOĞRAF VE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

SANATÇI BARIŞ KERİM CESUR, KÜTAHYA'DA FOTOĞRAF VE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

16-01-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Çulpa ara tatilde çocuklarla buluştu

Çulpa ara tatilde çocuklarla buluştu

14-11-2023 - KÜLTÜR - SANAT