GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 10:00

UŞAK TİCARET BORSASI’NDA SEFA ARPACI ADAYLIĞINI AÇIKLADI,

“GÜÇLÜ KADRO İLE HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

UŞAK TİCARET BORSASI’NDA SEFA ARPACI ADAYLIĞINI AÇIKLADI,

 

Uşak Ticaret Borsası’nda 1 Ekim Cumartesi günü yapılması planlanan Meclis ve Yönetim Kurulu seçimi öncesinde mevcut Meclis Başkanı Uşak’ta tarım ve hayvancılık sektörünün sevilen ismi Sefa Arpacı adaylığını açıkladı. Arpacı, Uşak Ticaret Borsasında yapılacak çok projelerinin olduğunu üyelerin yararına olacak bu projeleri hayata geçirmek adına güçlü bir kadro ile yola çıktıklarını söyledi

 

RAHMETLİ BABAMIZIN İZİNDEYİZ

 

Uşak’ın Banaz ilçesinde uzun yıllardır Yayla Akar ismi ile hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren Sefa Arpacı, yeni dönemde Uşak Ticaret Borsası’nda üyelere hizmet için yola çıktıklarını aktardı. Sefa Arpacı, “ Rahmetli babamız Fevzi Arpacı 2001 yılında tüccar arkadaşıyla birlikte, Uşak Ticaret Borsasını kurmuşlar. O günden bu yana Uşak’ın tarım ve hayvancılık sektörüne birçok hizmetlerde bulunan Borsamızda artık bende hizmet için yola çıktım. Rahmetli Babamız her zaman bize iyi insan ve insanlara faydalı olmayı tembih ederdi. Bizde bu düstura uygun olarak hizmet için yola çıktık” dedi.

 

BİRÇOK PROJEMİZ VAR

 

  1. ardından üyelerimizin takdiri ile göreve geldiğimiz günden itibaren kolları sıvayarak çalışmalara başlayacakları ifade eden Sefa Arpacı, “Güçlü, tecrübeli bir kadro ile yola çıkıyoruz. Amacımız Borsamızı bölgenin en iyisi haline getirebilmek. Tüccarlarımız ve üreticilerimizin lehine olabilecek her türlü öneri ve proje yede açık olacağız. Borsamız hem Tüccarımızın hem üreticimizin onlara kapımız ve hizmetimiz sonuna kadar açık olacak. Yakın bir tarihte seçim kadromuzu, yönetimimizi ve meclisimizi kamuoyuna duyuracağız” dedi.

 

AdminAdmin