MERAL AKŞENER: "BEN KELLEMİ KOYDUM, SENDE KOYACAKSIN.." İYİ PARTİ UŞAK ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU

SİYASET - 19-12-2023 16:25

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramada Otel’de düzenlenen Uşak Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akşener, adayları Muhammet Gür'e hitaben, "Oğlum Muhammet, ben kellemi bu seçime koydum, sen de kelleni koyacaksın; bu seçimi alacaksın" dedi.

Toplantıda partililerin yoğun alkışları eşliğinde konuşan Akşener, Muhammet Gür'e destek mesajları verdi. "Uşak'ın sana ihtiyacı var. Biz senin için ne gerekiyorsa yapacağız, sen de ne gerekiyorsa yapacaksın. Uşak’ta bu belediyeyi alacaksın. Türkiye’nin bu değişime ihtiyacı var. Artık ne Uşak’ın ne de Türkiye’nin sorunlarının konuşulmadığı bir dönemden geçiyoruz. Biz bu seçimi bu sefer alacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür'ün 2019 yerel seçimlerindeki deneyimini paylaşarak, seçimi kazandıklarını ancak son gün atılan mesajlarla kaybettiklerini söyledi. Gür ise seçim öncesinde partilerine katılan bir kürt kökenli Belediye Meclis üyesinin HDP hakkındaki eski paylaşımlarının seçim sürecinde siyasi bir koz olarak kullanıldığını dile getirdi. "Bunu siyasi koz olarak kullanan diğer partiler son gün 120 bin mesaj atarak bizi seçimi kaybettirdi. Bizim yeni dönemde birçok projemiz var. Hepsini seçim döneminde vatandaşımızla paylaşacağız" dedi.

(HABER:İSMAİL ÇETİN)

Günün Diğer Haberleri