SAĞLIK
Giriş Tarihi : 29-02-2024 21:54

"AK PARTİ HEYETİ İSLİCE MAHALLESİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU"

Uşak'ta yerel seçim çalışmaları hareketliliğini sürdürüyor. Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ve partinin teşkilatı, İslice Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Heyet, esnafın işlerini ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti. Sıcak karşılamalar ve samimi sohbetlerle karşılanan Ak Parti heyeti, İslice Mahallesi esnaflarına teşekkür etti. Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, yaptığı açıklamada, "İslice Mahallesi esnafımızla bir araya gelerek, onların iş yerlerini ziyaret ettik. Halkımızın ve esnafımızın taleplerini dinleyerek, daha güzel bir Uşak için projelerimizi paylaştık. Sıcak karşılamaları için İslice Mahallesi esnafına teşekkür ediyoruz" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise, "Esnafımızın nabzını tutmak, sorunlarını yerinde dinlemek bizim için önemli. Bu ziyaretlerle hemşehrilerimizle daha yakın bir diyalog kuruyor, şehrimiz için daha etkili çözümler üretiyoruz" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Nuri Demir ise, "İslice Mahallesi esnaflarımızın bizleri sıcak karşılamaları, samimi sohbetleri, seçim çalışmalarımıza olan ilgileri bizi memnun etti. Her birine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin