SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 21:50

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Esnafla Buluştu

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ve Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Esnafla Buluştu

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Uşak Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Mehmet Çakın ile birlikte teşkilatlarıyla bir araya gelerek, Yeni Sanayi Sitesi, Pırlanta Sokak ve çevresinde hizmet veren esnafın beklenti ve taleplerini dinledi. Toplantıda, şehirdeki gelişim ve hizmet konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan İl Başkanı Himmet Yaşar, "Esnafımızın görüşleri bizim için çok kıymetli. Bugün burada bir araya gelerek, şehrimizin her alanında hizmet veren esnafımızın istek ve taleplerini dinledik. Sizlerden aldığımız güç ve destekle, şehrimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çakın ise, "Esnafımızın nabzını tutmak, onların ihtiyaçlarını doğru anlamak, şehrimize daha iyi hizmet sunabilmek adına önemli. Bu tür buluşmalar, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına önemli adımlardan biridir. Aldığımız geri bildirimlerle projelerimizi güçlendiriyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıda esnafların şehirle ilgili beklenti ve talepleri detaylı bir şekilde ele alındı. İsteklerin ve önerilerin kaydedildiği toplantıda, şehrin gelişimi için ortak bir vizyon oluşturulmaya çalışıldı.

AK Parti teşkilatı, bu tür etkileşimli toplantıların devam edeceğini ve esnafın sesini dikkate alarak şehrin daha iyi bir yer haline gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

 

AdminAdmin