SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 21:36

BANAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SICAK KARŞILAMALARLA KAMPANYALARINA DEVAM EDİYOR

BANAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SICAK KARŞILAMALARLA KAMPANYALARINA DEVAM EDİYOR

Banaz'da yerel seçim heyecanı dorukta! Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Banaz Belediye Başkan Adayı Aziz Bulut ve İyi Parti'nin Adayı Emel Taşkın, Seçim İletişim Merkezlerinde gerçekleştirdikleri karşılıklı ziyaretlerle birbirlerine nazik jestlerde bulundu.

MHP'nin Banaz Belediye Başkan Adayı Aziz Bulut, partisinin Seçim İletişim Merkezine ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem'i ağırladı. Karşılıklı samimi bir ortamda geçen ziyarette adaylar, seçim sürecindeki çalışmalarını ve projelerini paylaştılar. Bulut, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde farklı görüşleri bir araya getirerek Banaz'ın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İyi Parti'nin Banaz Belediye Başkan Adayı Emel Taşkın ise MHP'nin Seçim İletişim Merkezi'ni ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Taşkın, "Banazlı hemşehrilerimizle birlikte daha yaşanabilir bir şehir için çalışacağız" sözleriyle seçim vaatlerini vurguladı.

Seçim sürecinde adaylar arasında yaşanan bu sıcak buluşmalar, Banazlıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Banaz'da yerel seçim atmosferi, adayların birbirlerine nazik ziyaretleriyle renklenirken, seçmenler de adayların projelerini yakından takip ediyor.

AdminAdmin