EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
EgeSes Haber  - Türkiye'nin  Sondakika Haber Portalı
SİYASET

Destici ve Karaca, Nurseda ile Muhammet’in Mutluluğuna Ortak Oldu

Destici ve Karaca, Nurseda ile Muhammet’in Mutluluğuna Ortak Oldu
Paylaş:

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, eski Denizli İl Başkanı İsmail Karateke’nin kızı Nurseda ile Muhammet çiftinin düğün merasimine katıldı.

Nikâh Şahitliğini Yaptılar

Gerçekleştirilen düğün töreninde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, genç çiftin nikâhında şahitlik yaptı.

Nurseda ve Muhammet çiftinin mutluluğuna ortak olan Destici ve Karaca, genç çifte hayatlarının bu özel gününde eşlik etti.

“Bir Ömür Boyu Mutluluk Diliyoruz”

Düğün merasiminde genç çifti tebrik eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Karaca, Nurseda ve Muhammet’e bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Düğün töreni, ailelerin ve davetlilerin genç çiftin mutluluğunu paylaşmasıyla güzel anlara sahne oldu.

 

Bu haber EgeSes Haber - Türkiye'nin Sondakika Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.