SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:05

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Halkın Değişim İsteğine Dikkat Çekiyor

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Tosun, Halkın Değişim İsteğine Dikkat Çekiyor

31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yaklaşırken, HÜDA PAR'ın Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Tosun, saha çalışmalarını hızlandırarak seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tosun, halkın içinde olduklarını, birebir hasbihal ettiklerini, dertleri dinlediklerini ve sorunlara çözüm odaklı yaklaştıklarını belirtti.

Uşak'ta genel taleplerin artık değişim yönünde olduğunu ifade eden Tosun, özellikle kronikleşmiş sorunların çözülmediğini, ailelerin dağıldığını, boşanmaların arttığını, gençlerin uyuşturucu bataklığına düştüğünü ve toplumdan uzaklaştığını dile getirdi. Tosun, bu konularda HÜDA PAR'ın öne çıkan taleplerinin, ailelere ve gençlere yönelik projeler olduğunu vurguladı.

Aile danışma merkezlerini kurarak, ailelerin manevi yönlerini güçlendirmeyi ve gençlere destek olmayı hedeflediklerini belirten Tosun, saha çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Tosun, bazı kesimler tarafından bayrak, afiş ve brandalarının yırtıldığını ifade etti ancak halkın kendilerine teveccüh gösterdiğini, değişim isteği olduğunu ve Uşak'ta HÜDA PAR'ın bu değişimi gerçekleştireceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

AdminAdmin