SİYASET
Giriş Tarihi : 18-02-2024 08:48

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Ev Ziyaretlerinde Gönülleri Fethediyor

İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, Ev Ziyaretlerinde Gönülleri Fethediyor

Uşak'ta yerel seçimlere yaklaşırken, İyi Parti'nin belediye başkan adayı Muhammet Gür, ev toplantılarına devam ediyor. Gür, hemşehrileriyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve gönül köprüleri kuruyor.

Bu akşam, aday Muhammet Gür, Fikret KARAHAN ve Cemal ERKAN kardeşlerin evine konuk oldu. Ev sahiplerini güleryüzle karşılayan Gür, samimi bir atmosferde hasbihal etti ve projelerini detaylarıyla paylaştı.

Ev sahipleri ve misafirler, adayın vizyonunu ve samimiyetini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Muhammet Gür, "Birlikte Başaracağız" mesajıyla hemşehrilerine seslendi.

Ev toplantılarına devam eden Muhammet Gür, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunları dinliyor, çözüm önerilerini paylaşıyor ve Uşak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlılığını vurguluyor.

Uşaklılar, Muhammet Gür'ün ev ziyaretlerindeki samimiyetini ve hoş sohbetini takdirle karşılıyor, projelerini dikkatle dinleyerek adaylarını destekleme kararı alıyor. Seçimlere sayılı günler kala, Muhammet Gür'ün ev ziyaretleri, Uşak'ta büyük bir heyecan uyandırıyor.

AdminAdmin