GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2026 16:11

UŞAK’TA ÇİÇEKÇİNİN ÖNÜNDEKİ AĞAÇ DİLEK AĞACINA DÖNÜŞTÜ

UŞAK’TA ÇİÇEKÇİNİN ÖNÜNDEKİ AĞAÇ DİLEK AĞACINA DÖNÜŞTÜ

 

Kurdelelerle süsledi, vatandaşlar dilek tutmaya başladı

Uşak’ın Kurtuluş Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Luna Flora Çiçekçilik sahibi Seda Ay’ın, iş yerinin önünde bulunan süs ağacını kurdelelerle süslemesi, vatandaşların ilgisini çekti.

Cadde üzerinden geçen vatandaşların dikkatini çeken kurdelelerle süslü ağaç, kısa süre içerisinde vatandaşlar tarafından “dilek ağacı” olarak değerlendirilmeye başlandı.

Ağacı gören dilek tutuyor

Kurdelelerle süslenmiş ağacı gören bazı vatandaşlar, ağacın dileklerin gerçekleşmesi için kullanılan bir dilek ağacı olduğunu düşünerek dallarına ip ve kurdele bağlamaya başladı.

Özellikle çevreden geçen vatandaşların ilgisini çeken ağaç, zamanla farklı dileklerin tutulduğu sembolik bir noktaya dönüştü.

Evlilikten ev sahibi olmaya kadar farklı dilekler

Ağacın başına gelen vatandaşların dileklerinin ise oldukça çeşitli olduğu görülüyor. Edinilen bilgilere göre ağaca dilek bağlayanlar arasında evlenmek, ev sahibi olmak ve çocuk sahibi olmak isteyen vatandaşlar bulunuyor.

Vatandaşların ağacın başında dilek tutarak dallarına ip veya kurdele bağlaması, caddeden geçen diğer vatandaşların da dikkatini çekiyor.

Tesadüfen ilgi odağı oldu

Seda Ay tarafından yalnızca iş yerinin önünü daha renkli ve dikkat çekici hale getirmek amacıyla süslenen ağaç, vatandaşların ilgisiyle adeta bir dilek ağacına dönüştü.

Cadde üzerinde renkli görüntüler oluşturan ağaç, özellikle ağacın yanından geçenlerin meraklı bakışlarını üzerine çekmeye devam ediyor.

 

AdminAdmin