SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 16:53

"İYİ PARTİ UŞAK, SEÇİM RÜZGARINI ESTİRİYOR: HALKLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR"

Uşak'ta 31 Mart yerel seçimleri için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sayın Şükrü Kuleyin'in katılımıyla halkla buluşmaya devam ediyor. İYİ Parti'nin etkinlik programı kapsamında Uşaklı vatandaşlarla bir araya gelecek olan partililer, önemli ziyaretler gerçekleştirecek.

Banaz - Kızılcasöğüt Beldesi Ziyareti: Saat 12.00'de Banaz - Kızılcasöğüt Beldesi'nde gerçekleşecek etkinlikle İYİ Parti, beldede yaşayan vatandaşlarla buluşacak. İl Başkanı Ayşegül Obalı ve GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, seçim öncesi önemli konuları masaya yatıracak ve halkın görüşlerini dinleyecek.

İsmet Paşa Caddesi Esnaf Ziyareti: Saat 14.00'te İsmet Paşa Caddesi'nde düzenlenecek esnaf ziyareti ile İYİ Parti, yerel esnafın sorunlarını anlamak ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla esnaf ziyaretine çıkacak. Bu etkinlikte İYİ Parti temsilcileri, esnafın beklenti ve önerilerini değerlendirecek.

İYİ Parti, seçim çalışmalarını büyük bir enerjiyle sürdürerek Uşaklı vatandaşlarla etkileşimini artırmaya devam ediyor. Tüm halkın davetli olduğu etkinlikler, demokratik bir ortamda görüş alışverişi imkanı sunacak.

AdminAdmin