GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:20

NESLİHAN AKTAŞ, KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NDE ESNAF ZİYARETLERİYLE MAHALLELİYLE BULUŞTU

NESLİHAN AKTAŞ, KARAAĞAÇ MAHALLESİ'NDE ESNAF ZİYARETLERİYLE MAHALLELİYLE BULUŞTU

Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, mahallenin kıymetli esnaflarını ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yapılan ziyaretlerde esnaflarla sohbet eden Aktaş, hayırlı işler ve bol bereketli kazançlar diledi. Ziyaretler sırasında mahalle esnafının karşılaştığı sorunları dinleyen Aktaş, çözüm önerilerini mahalle sakinleriyle paylaştı. Mahalle esnafının memnuniyetle karşıladığı ziyaretlerde, Aktaş'ın mahallenin gelişimi için ortaya koyduğu projeler ve çözüm odaklı yaklaşımı öne çıktı.

Aktaş, esnafın sıcak ilgisi ve misafirperverliği karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Mahallemizin esnaflarıyla bir araya gelmek benim için büyük bir mutluluk. Onların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerimizi paylaşmak, mahallemizin daha yaşanabilir bir yer olması adına önemli bir adımdır" dedi.

Adaylık sürecinde mahalle esnafının ve sakinlerinin desteğini alan Neslihan Aktaş, "İnşallah mahallemiz kazanacak, mahallemize başarı ödülü aldıracağıma SÖZ veriyorum" diyerek mahalleliye güven verdi.

 

AdminAdmin