SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 16:46   Güncelleme : 29-02-2024 22:42

"Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Acar: Belediyenin İletişimi Zayıf, Sorunlar Var"

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan aday tanıtım toplantısı ve Erbakan'ı anma etkiliği, Ankara Milletvekili Mesut Doğan'ın katılımıyla yapıldı

Saadet Partisi Uşak Belediye Başkan aday tanıtım toplantısı ve Erbakan'ı anma etkiliği, Ankara Milletvekili Mesut Doğan'ın katılımıyla yapıldı. Programa İl Başkanı İbrahim Dağgezen, Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar ve partileler katıldı. Programda bir konuşma yapan Dağgezen, Uşak'ı Necmettin Erbakan'ın Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını söyledi. Milli Görüş'ün havuz sistemi adıyla bir çalışma yaptığını belirten Dağgezen, bunun önemli bir ekonomik model olduğunu ifadesi etti.

ACAR: BELEDİYE YÖNETİMİNİN HALKLA İLETİŞİMİ ZAYIFTIR

Saadet Partis Uşak Belediye Başkan adayı Ramazan Yavuz Acar, şöyle söyledi:

"Uşak en öncelikli belediyecilik hizmetlerinden olan alt yapı, yol, ulaşım, otopark gibi konuların hepsinden sınıfta kalmıştır. Belediyenin araçları haczedilmişken, zaman zaman iş makinelerine mazot koyacak para bulunamazken makam odalarına milyonlar ayrılması israfın açık ve net göstergesidir. Belediye yönetiminin halkla iletişimi zayıftır. İmar ve kentsel dönüşüm konusunda ciddi yanlışlar yapılmaya devam edilmektedir. Sokak hayvanları sorunu çözüm beklemektedir. Yeşil alan ve çevre düzenlemelerine gereken önem verilmemektedir.Değerli kardeşlerim, bu böyle gitmez. Uşak’ımızın daha fazla kaybedecek zamanı da parası da yok. Hele hele çılgın projelere, mega projelere ayıracak gücü asla yok. Bu tür projeler Uşak’ın daha fazla borca girmesine, top yekün hizmetlerin durmasına sebep olacaktır. Peki biz ne yapacağız? Görevi aldığımızda ilk yapacağımız iş, sıkı bir para politikasıyla mevcut kaynakları en verimli şekilde değerlendirmek olacak. Ardından belediye bütçesine katkı sağlamak için üretime yönelik yatırımlar yapacağız. Böylece ekonomik olarak belediyemize nefes aldıracak, bütçedeki borç ve faiz yükünü kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Milletimizin alın terinin faize gitmesine müsaade etmeyeceğiz".

MESUT DOĞAN: VATANDAŞ VERGİ YÜKÜNÜN ALTINDA EZİLİYOR

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, genel seçimlerden sonra çok zorlu bir sürecin yaşandığını söyledi.

Mesut Doğan, şöyle konuştu: “Dolar, 2023 yılında ortalama 23.9 TL olacak denildi. Kabul edelim. 2026 yılında ise 47.8 olacak deniliyor. Yani iki kat artacak. Yine kabul ediyoruz. 2023 yılında Türkiye’de 4 trilyon 270 milyar lira vergi toplanacak yazıyor. 2026 yılı için ne kadar vergi toplanacağı yazıyor peki? 11 trilyon 350 milyar olacak deniliyor. Anlamı ne? 2026’ya kadar vatandaştan daha fazla vergi alınacak. ‘Küçüleceksiniz. Bugün geçiremiyorsanız, yarın hiç geçinemeyeceksiniz’ anlamı taşıyor bu. Seçimden sonra faize yüzde 300 zam yapıldı. Türkiye’nin her yerinde petrol bulduğunu söyleyenler, yakıta yüzde 100 zam yaptı. Biz, bu tehlikeleri biliyorduk. Tarihte ilk kez sorunlar iktidarın kontrolünden çıktı."

AdminAdmin