SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 21:37   Güncelleme : 29-02-2024 21:48

"Uşak'ın Yeniden Doğuşu: Sezer Ateş, Sanayici Buluşmasıyla Uşak'ı Çiçek Bahçesine Dönüştürmeye Geliyor!"

Uşak'ta yerel seçim heyecanı dorukta! Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, şehrin yeni Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek sanayicilerle buluştu. Ziyarette yaşanan samimi karşılama ve sanayicilerin sorunlara çözüm arayışı, Ateş'i ve beraberindeki MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız ve parti teşkilatını gururlandırdı.

Sanayicilerin içten ilgisi ve projelerine duydukları inanç, Sezer Ateş'i memnun etti. Ancak, şehrin tam merkezi sayılabilecek sanayi bölgesinde yaşanan bakımsızlık karşısında duyduğu şaşkınlığı dile getiren Ateş, "Uşak, potansiyelini doğru değerlendiremediğini gösteren bir tabloyla karşı karşıya. İnsanımızın unutulduğu, sanayimize yeterince bakılmadığı bir gerçek. Bu zıtlığı değiştirmek, Uşak'ı çağdaş bir şehir haline getirmek için buradayız" dedi.

Ateş, yaptığı açıklamada şehir yönetiminde "insanı yaşatırsan devlet yaşar" anlayışını vurgulayarak, Uşak'ı çiçek bahçesine dönüştürme sözünü bir kez daha dile getirdi.

MHP Uşak İl Başkanı Ümit Arslan, Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanı Gürkan Uğrasız ve parti teşkilatının da katılımıyla gerçekleşen esnaf ziyaretinde, Uşaklı esnafın beklenti ve sorunlarını dinleyen Ateş, "Az kaldı, dayanın; biz geliyoruz dedik, sorunları çözmeye geliyoruz. Uşak'ı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getirmek için birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

AdminAdmin