38 YILLIK MESLEĞİNİ BIRAKTI, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YOLCULUĞA ADIM ATTI

UŞAK'IN SEVİLEN BERBERLERİNDEN ÖZKAN ÇAM, 38 YILLIK MESLEĞİNİ BIRAKTI, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YOLCULUĞA ADIM ATTI

GÜNCEL - 01-05-2024 11:11

 38 YILLIK MESLEĞİNİ BIRAKTI, GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YENİ BİR YOLCULUĞA ADIM ATTI

Uşak'ın sevilen berberlerinden olan ve 38 yıldır bu mesleği icra eden Özkan Çam, genç kuşağın berberlik algısının değişmesiyle birlikte, kendi mesleki değerlerini sorgulayarak yeni bir karar aldı. "Z kuşağı" olarak adlandırılan genç kesimin Türk berberlik geleneğine yeni bir imaj getirmesiyle, Çam, bu değişime ayak uyduramadığını belirterek, uzun yıllarını verdiği berberlik mesleğinden ayrıldı.

Çam, kararını şu sözlerle açıkladı: "38 yıllık berberlik mesleğimi bırakamamın sebebi, gençlerin artık 'Z kuşağı' dediğimiz kesiminin Türk berberlik çağını geride bırakarak yeni bir imaj bırakmasıydı. Toplum bu değişimi kabul etmiş olabilir ancak ben, bu yeni imajı kabul edemediğim için 38 yıllık mesleğimi bitirdim."

Özkan Çam, 38 yıllık deneyimiyle Uşak halkının sevgisini kazanmış bir isimdi. Ancak mesleğinden ayrıldıktan sonra da hizmet vermeye devam etme arzusuyla hareket etti.  "Çam Emlak Ofisi" adı altında bir işletme açarak gayrimenkul sektörüne adım attı. Sektördeki düzensiz iş yapılmasından ve korsan çalışmalardan rahatsız olduğunu belirten Çam, amacının para kazanmak değil, Uşak halkına kaliteli hizmet sunmak olduğunu ifade etti.

Çam, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Son söz olarak ata sözümüz olan 'Sırtın yere gelmeden kısmetini duvara as' sözünü hatırlarız. Biz de sevdiğimiz işi yaparak zirvede kalmak için bu adımı attık."

 

DİĞER HABERLER
UNUTULMAZ FESTİVAL SONA ERDİ

UNUTULMAZ FESTİVAL SONA ERDİ

21-05-2024 - GÜNCEL

HACI HÜSEYİN GÜNGÖR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HACI HÜSEYİN GÜNGÖR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

21-05-2024 - GÜNCEL