Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı'nın Gururu: Ali Peker Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

GÜNCEL - 12-03-2024 08:08

 Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı'nın Gururu: Ali Peker Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

Banaz Belediye Başkanı ve bağımsız belediye başkan adayı Zafer Arpacı'nın ilçeyi gururlandıran bir başarıya imza atan sporcu Ali Peker, Avrupa Atmalar Şampiyonası'nda U23 kategorisinde gülle atmada üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı.

Portekiz'de düzenlenen Avrupa Atmalar Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu Ali Peker, U23 kategorisindeki yarışta üçüncülük elde ederek Türkiye'ye bronz madalya kazandırdı. Spor dünyasında adından sıkça söz ettiren Ali Peker, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Peker'in gurur kaynağı oldu.

Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Peker, kendi evladı olan şampiyon sporcu Ali Peker'i, ailesini ve antrenörlerini gururla tebrik ederek, başarılar diledi. Banaz halkı da bu önemli başarıya gururla sahip çıkarak, sporcu Ali Peker'in bu önemli madalyasını coşkuyla kutladı.

Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, sporun ve başarıların ilçeyi daha da öne çıkardığını belirterek, Ali Peker'in elde ettiği bronz madalyanın Banaz'ın gururu olduğunu ifade etti. Ayrıca Arpacı, sporun desteklenmesi ve gençlerin sporla iç içe olmalarının önemine vurgu yaparak, Ali Peker'e tebriklerini iletti.

Banaz halkı, Ali Peker'in başarısını coşkuyla karşılayarak, sporcunun elde ettiği madalyayla gururlandı. Bu önemli zafer, ilçenin adını uluslararası arenada duyurarak, Banaz'ın sportif potansiyeline olan güveni bir kez daha tazeledi.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL