"Tüm Emekliler Sendikası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşkuyla Kutladı:

GÜNCEL - 23-04-2024 17:41

Tüm Emekliler Sendikası, Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli bayramlarından biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü kutladı. Sendika üyeleri, bayramın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ve ulusal egemenliğin ilanıyla başlayan bu kutlu gün, aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilmiş bir bayram olarak kutlanmaktadır. Tüm Emekliler Sendikası da bu önemli günü unutmadı

Sendika yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, çocukların sevgi, barış ve kardeşlik duygularını pekiştirmek, milli egemenliği vurgulamak ve geleceğin teminatı olan çocukları onurlandırmak için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Bu doğrultuda, sendika üyeleri çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi Atatürk anıtına çelenk bıraktı ve çocukların bayramlarını coşkuyla kutladı.

Kutlamaların önemli anlarından biri ise Tüm Emekliler Sendikası'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anıtı önüne çelenk bırakması oldu. Bu sembolik jest, Türkiye'nin ulusal egemenliği ve çocuk hakları konusundaki kararlılığını vurgulamanın yanı sıra, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma arzusunu da simgeliyordu.

Tüm Emekliler Sendikası yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, bu özel günün anlam ve önemini vurgulamaya devam edeceklerini belirtti. Gelecek yıllarda da çocukların mutluluğu ve hakları için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
3 Mayıs, Türk Milletinin Direncinin Bayraklaştığı Önemli Bir Gündür

3 Mayıs, Türk Milletinin Direncinin Bayraklaştığı Önemli Bir Gündür

03-05-2024 - GÜNCEL

BAŞKAN YALIM NET KONUŞTU

BAŞKAN YALIM NET KONUŞTU

02-05-2024 - GÜNCEL