DEMİRÖREN KÖYÜ MUHTAR ADAYI OSMAN AKDAŞ, GELENEKLERE SAHİP ÇIKIYOR

GÜNCEL - 07-03-2024 06:58

DEMİRÖREN KÖYÜ MUHTAR ADAYI OSMAN AKDAŞ, GELENEKLERE SAHİP ÇIKIYOR

Demirören Köyü'nde uzun yıllardır köy geleneklerini yaşatmayı amaçlayan Osman Akdaş, köy muhtarlığı için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Eğitimci ve sosyolog kimliğiyle bilinen Akdaş, köyünün kültürel zenginliklerini koruma ve yaşatma vizyonuyla köy muhtarlığı için mücadele ediyor.

Geleneksel Marlık Köy Konagı'nın yapımını planlayan Osman Akdaş, köydeki değerleri gelecek nesillere aktarmak ve köy yaşamını daha da güçlendirmek için çeşitli projeler geliştirmeye hazırlanıyor.

Eğitimci kimliğiyle bilinçli ve nitelikli projeler sunmayı amaçlayan Osman Akdaş, köy halkının katılımını sağlayarak ortak akıl ve dayanışma prensipleri doğrultusunda yönetimini şekillendirmeyi hedefliyor. Özellikle köyün kültürel mirasına sahip çıkarak, geleneksel değerlerin yaşatılmasını ön planda tutan Akdaş, Marlık Köy Konagı ile birlikte köyün sosyal dokusunu daha da güçlendirmeyi planlıyor.

Demirören Köyü Muhtar Adayı Osman Akdaş, eğitim, kültür, ve sosyal gelişim alanlarında köyünü daha ileri bir noktaya taşıma vizyonuyla köy sakinlerinden destek bekliyor. Akdaş, köydeki her kesimin katılımını ve görüşlerini dikkate alarak daha yaşanabilir bir köy ortamı oluşturmayı amaçlıyor.

Demirören Köyü sakinlerine, köylerinin geleceğine sahip çıkma çağrısı yapan Osman Akdaş, adaylığı süresince şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla köyünü daha iyi bir yere taşıma vaat ediyor.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL