HALICI TUNCAY'DAN BAHAR KAMPANYASI: %20 İNDİRİM FIRSATI!

GÜNCEL - 14-03-2024 09:37

HALICI TUNCAY'DAN BAHAR KAMPANYASI: %20 İNDİRİM FIRSATI!

Uşak'ın İslice Mahallesi'nde bulunan ve 2 yıldır kesintisiz hizmet veren Halıcı Tuncay, müşterilerine baharın gelişiyle birlikte özel bir kampanya sunuyor. İşletme sahibi Tuncay Çetin liderliğindeki uzman ekip, kaliteli halıları daha erişilebilir hale getirmek amacıyla %20 indirim fırsatı sunuyor.

Nuri Şeker Caddesi No:28/A adresinde bulunan Halıcı Tuncay, 15 yıllık sektör tecrübesiyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Bahar kampanyası kapsamında, çeşitli tarzlara ve ihtiyaçlara uygun olan kaliteli halılarda büyük indirimler mevcut.

İşletme sahibi Tuncay Çetin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm uzman ekibimizle birlikte müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunmak için buradayız. Yaz sezonuna girmeden önce bahar kampanyamızı başlattık ve tüm Uşak halkını mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Halıcı Tuncay, hem kaliteli ürünleri hem de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, halı ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Bahar kampanyası süresince indirimlerden faydalanmak isteyenler, İslice Mahallesi'ndeki Nuri Şeker Caddesi'ndeki mağazayı ziyaret edebilirler.

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL