İSLİCE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ZEYNEL ALTINTAŞ, MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞARAK DESTEK İSTEDİ

GÜNCEL - 05-03-2024 07:00

İSLİCE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ZEYNEL ALTINTAŞ, MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞARAK DESTEK İSTEDİ

İslice Mahallesi'nde sevilen ismiyle tanınan Zeynel Altıntaş, muhtarlık adaylığını  açıkladığı günden beri aktif bir şekilde mahalle sakinleri ile buluşuyor. Altıntaş, halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaşarak ve vatandaşlarla bütünleşerek mahalle içinde güçlü bir destek oluşturmaya çalışıyor.

Altıntaş'ın ziyaretleri kapsamında, İslice Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiği samimi toplantılarda, mahallenin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. Mahalle sakinleri, Altıntaş'ın adaylık sürecinde sergilediği aktif tutumu ve halka açık platformlarda yapılan bu görüşmelerin mahalle içinde olumlu bir etki yarattığını belirtti.

Zeynel Altıntaş, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmalarda, "İslice Mahallesi'nin güzelliklerini ve sorunlarını biliyoruz. Birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmek için yola çıktık. Sizlerin desteği ve görüşleri benim için çok değerli. Her birinizi dinleyerek, mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için birlikte çalışacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL