Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınları Ziyaret Etti

GÜNCEL - 09-03-2024 07:05

Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kadınları Ziyaret Etti

Karaağaç Mahallesi Muhtar adayı Neslihan Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mahalledeki çalışan kadınları ve ev hanımlarını ziyaret etti. Ziyarette Aktaş, kadınların mücadeleci ruhunu vurgulayarak, onların toplumdaki önemine dikkat çekti.Kadınların her zaman inançlı, zulme dur diyebilen ve başarıyı hak eden bireyler olduğunu belirten Aktaş, 8 Mart'ın kadınların hakları ve eşitlik mücadelesi için bir anlam taşıdığını ifade etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Aktaş, kadınların toplumda daha fazla temsil edilmesi ve güçlenmesi için çaba sarf edeceğini söyledi.

Ziyarette mahalle sakinleri, Neslihan Aktaş'ın kadınların sorunlarına duyarlılığına ve onların sesi olma taahhüdüne desteklerini dile getirdiler. Aktaş, "Kadınlar, toplumun temel direğidir ve onların güçlenmesi, toplumun güçlenmesi demektir. Bu nedenle, Kadınlar Günü'nü bir fırsat bilerek onları ziyaret etmek ve sorunlarını dinlemek istedik" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin devam edeceği belirtilirken, Neslihan Aktaş'ın kadınların sorunlarına yönelik duyarlılığı ve yapıcı yaklaşımı mahalle sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL