KARAAĞAÇ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI NESLİHAN AKTAŞ AK PARTİ LİDERLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

GÜNCEL - 09-03-2024 07:14

KARAAĞAÇ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI NESLİHAN AKTAŞ AK PARTİ LİDERLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Uşak'ta 31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketli günler yaşanıyor. AK Parti Uşak Milletvekili Avukat Fahrettin Tuğrul ve İl Genel Meclis Başkanı Nuri Demir, Karaağaç Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantıda, mahalle sakinleriyle uzun bir sohbet gerçekleştiren Tuğrul ve Demir, mahallenin karşılaştığı sorunları dinleyip, çözüm önerileri sunarak mahalle halkının beklentilerini anlamaya çalıştılar. Mahalle sakinleri ise yaşadıkları sorunları ve önerilerini cesurca paylaşarak, yerel yöneticilere aktarma fırsatı buldular.

Özellikle mahallenin altyapı, ulaşım ve çevre düzenlemesi gibi konulardaki beklentileri üzerine konuşan Tuğrul ve Demir, bölgenin gelişimine yönelik projelerini de mahalle sakinleriyle paylaştılar. Mahalledeki muhtar adayı Neslihan Aktaş da toplantıya katılarak mahalle halkına kendini tanıttı ve projelerini açıkladı.

Ev toplantısının sonunda mahalle sakinleri, yerel seçimlere dair duygu ve düşüncelerini paylaşarak, demokratik bir ortamda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Karaağaç Mahallesi'nde gerçekleşen bu etkileşimli buluşma, yerel seçim atmosferini daha da canlandırdı.

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL