Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, Güvenlik Sorunları İçin İl Emniyet Müdürü ile Görüştü

GÜNCEL - 05-03-2024 15:14

Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, Güvenlik Sorunları İçin İl Emniyet Müdürü ile Görüştü

Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, Güvenlik Sorunları İçin İl Emniyet Müdürü ile Görüştü Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş, mahallenin güvenlik sorunlarıyla ilgili çözüm arayışına hız kazandırmak amacıyla Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali KOLCU'yu ziyaret etti. Yapılan görüşmede, mahallenin güvenliği için atılacak adımlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Aktaş, ziyaret sırasında özellikle mahalledeki mevcut MOBESE kameralarının durumu ve devriye ekiplerinin yetersizliği gibi konuları gündeme getirdi. İl Emniyet Müdürü Kolcu ile gerçekleşen samimi diyalogda, güvenlik sorunlarının çözümü için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Ziyaretin ardından Aktaş, "Güvenlik sorunlarıyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Ali KOLCU'yla yaptığımız görüşmede, mahallemizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini kendisine ilettik. Mobese kameraları ve devriye ekipleri konusundaki sorunlarımıza çözüm bulmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Sayın KOLCU'nun ilgi ve alakası için kendisine teşekkür ederiz. Daha güvenli bir mahalle için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde açıklamada bulundu.

Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali KOLCU ise, "Karaağaç Mahallesi Muhtar Adayı Neslihan Aktaş'ın ziyaretinden memnuniyet duyduk. Mahalle sakinlerinin güvenliği bizim için önemli. Yapılan istişareler doğrultusunda güvenlik sorunlarını en kısa sürede çözme adına çalışmalarımıza hız vereceğiz." dedi.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL