Özdemir Mahallesi Muhtar Adayı Ali Ceylan, Ramazan Ayı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Lokma İkramında Bulundu

GÜNCEL - 08-03-2024 16:13

Özdemir Mahallesi Muhtar Adayı Ali Ceylan, Ramazan Ayı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Lokma İkramında Bulundu

Özdemir Mahallesi Muhtar adayı Ali Ceylan, Cuma namazı çıkışında Karaali Camii önünde gerçekleştirdiği etkinlikle yaklaşık 1000 kişiye lokma dağıttı. Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatan Ali Ceylan, aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de unutmayarak kadınlara özel bir jestte bulundu.

Cuma namazı çıkışında gerçekleşen etkinlikte mahalle sakinleri, Ali Ceylan'ın ikram ettiği lokmaları afiyetle yedi. Ayrıca, Ali Ceylan'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği özel lokma ikramı, kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle sakinleri, Ali Ceylan'ın bu tür etkinliklerle birlik ve dayanışmayı artırmaya yönelik çabalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Ali Ceylan, yaptığı açıklamada, "Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak ve birlikte olmak adına bu güzel etkinliği düzenledik. Aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadık, kadınlarımıza özel bir ikramda bulunduk. Mahallemizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, insanlar arasında sevgi ve saygı bağlarını pekiştirmek amacımız" dedi.

Ali Ceylan, etkinliğin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür ederek, destekleriyle birlikte mahallelerini daha yaşanabilir bir yer haline getirme sözü verdi.

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL