Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Heyeti, Uşak Büyükbaş Deri İşleme Tesisini Ziyaret Etti

GÜNCEL - 05-03-2024 16:42

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Heyeti, Uşak Büyükbaş Deri İşleme Tesisini Ziyaret Etti

Uşak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Hakan Topaç ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Müdürlüğü Proje Yönetimi Daire Başkanı Ahmet Alperen Sağkaya ile Daire Uzmanları, Uşak'ın büyükbaş deri işleme tesisini (UBDİT) ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, OSB ve UBDİT Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Güngör, tesisin işleyişi hakkında teknik detayları paylaşarak heyeti bilgilendirdi. Güngör, UBDİT'in hedefleri, gerçekleşme oranları ve 2022 ile 2023 yıllarına yönelik projelerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Daire Başkanı Ahmet Alperen Sağkaya ve diğer uzmanlar, tesisin faaliyetleri, projeleri ve hedefleri hakkında detaylı bir bilgilendirme aldılar. Heyet, UBDİT'in kapasitesini arttırma ve hedeflerini gerçekleştirme noktasında görüş ve önerilerini paylaştı.

Coşkun Güngör, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyetini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. UBDİT olarak, büyükbaş deri işleme projemizin ileriye taşınması adına yapılan bu ziyaret, iş birliği ve paylaşılan fikirlerle daha da güçlenerek devam edecek. Ziyaretleri ve değerli görüşleri için teşekkür ederiz" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı heyeti ise, UBDİT'in başarılı çalışmalarına dikkat çekerek, tesisin daha da ileriye gitmesi adına destek sözü verdi. Bu ziyaret, bakanlık ile yerel sanayi işbirliğini güçlendirmeyi hedefleyen önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER
GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI

GENÇ ÇİFTİN DESTANSI DÜĞÜNÜ GÖRKEMLE TAÇLANDI"

27-04-2024 - GÜNCEL

MAKAM ODASINDA BİR İLK

MAKAM ODASINDA BİR İLK

27-04-2024 - GÜNCEL